Skip to content

Werving- en selectieproces

Dit is onze selectieprocedure

1. Selectie

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en laten je binnen drie werkdagen na ontvangst weten of wij je
uitnodigen voor een eerste online kennismaking van max. 60 minuten. We leggen je daarbij ook uit waarom we je wel of niet uitnodigen.

2. Kennismaking

In de online kennismaking onderzoeken we samen of er een ‘klik’ is en of onze kennis, kunde en ambities elkaar kunnen versterken. Ook gaan we in op de verwachtingen die jij van ons als werkgever en je collega’s hebt. Als dit positief uitpakt nodigen we je graag uit voor het vervolg.

3. Online test

Na een positieve kennismaking nodigen wij je uit om een aantal korte testen te maken die ons helpen een beter beeld van je te krijgen (IQ-test, competentietest, voorkeursrollen en drijfveren).

4. Tweede gesprek en opdracht

Na de test nodigen wij je uit voor een 2de gesprek dat wij, afhankelijk van de functie, combineren met een concrete casus/opdracht waaruit we kunnen afleiden hoe je denkt en werkt. De uitkomsten van deze testen zijn niet doorslaggevend in onze besluitvorming, maar wel ondersteunend.

5. Referentiescreening

Tot slot is een referentiecheck een vast onderdeel van ons selectieproces (twee referenties).

6. Aanbieding & arbeidsvoorwaardengesprek

Indien de voorgaande stappen van beide kanten goed verlopen doen wij je graag een voorstel dat naar ons idee het beste bij jou, bij ons en de functie past.

7. Join our team!

Wij kijken uit naar een fijne en succesvolle samenwerking!

Bekijk hier onze vacatures