Skip to content
Vacatures

Sluit je aan bij ons team waarin talentontwikkeling, resultaten behalen en great fun centraal staan.

 • Projectmanager digitale expeditie

  Projectmanager digitale expeditie

  Als Projectmanager digitale expeditie, parttime of fulltime met hybride werken, leid je klanten in hun digitale transformatie. Stuur complexe projecten aan, inspireer teams en realiseer resultaatgerichte projecten. Geniet van groeimogelijkheden binnen een zelfgroeiende organisatie.

  Lees meer

 • Business ICT consultant

  Business ICT consultant

  Als Business ICT consultant, parttime of fulltime met hybride werken, ben jij de strategische partner die klanten begeleidt in hun digitale transformatie. Leid projecten, ontwikkel strategieën en implementeer oplossingen voor diverse sectoren. Ontdek groeimogelijkheden binnen een zelfgroeiende organisatie.

  Lees meer

 • AI coach

  AI coach

  Als AI coach, parttime of fulltime met hybride werken, leid je klanten in het effectief implementeren en benutten van AI-technologieën. Met een focus op sociale vaardigheden en diepgaande AI-kennis, begeleid je complexe digitale transformaties voor diverse sectoren.

  Lees meer

 • Data consultant

  Data consultant

  Als data consultant, deel- of voltijds met hybride werken, help je organisaties grip te krijgen op hun bedrijfsprocessen en data AI-gereed te maken. Bouw mee aan een groeiende organisatie waar je impact hebt en samenwerkt in een gemotiveerd team. Flexibiliteit en ontwikkeling staan centraal. Nieuwsgierig?

  Lees meer

 • (Afstudeer)stage

  (Afstudeer)stage

  Als stagiair ben je meteen onderdeel van het team. Werk mee aan je eigen projecten en opdrachten terwijl je bijdraagt aan de groei van de organisatie.

  Lees meer

Hoe ziet jouw reis eruit?

Ga met ons op expeditie en word de beste versie van jezelf.

Met onze klanten gaan wij op expeditie, maar jij gaat dat met ons net zo goed! We onderscheiden 3 belangrijke fasen in jouw persoonlijke expeditie: de Start, de Reis en de Nieuwe Richting.

Tijdens de Start maken we kennis met elkaar, en als je bij ons aan de slag gaat on-boarden we je tijdens die fase. Het hele team werkt mee om jou zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Tijdens de Reis maak je kennis met je persoonlijk ontwikkelplan, hoe wij groeien als team, en wat wij doen om je te helpen de beste versie van jezelf te worden terwijl je onze klanten verder helpt.

In de Nieuwe Richting hopen we dat je een levenslange ambassadeur voor onze organisatie bent geworden. Dat kan alleen als jij vanaf de eerste dag de beste werkgever ervaart die je ooit gaat krijgen.

Dit zijn wij

Nieuwsgierig? Maak dan alvast kennis met je collega’s.

 • Founder & consultant

  Danny Molendijk

  Wat mij elke dag inspireert is hoe de mensen in ons team groeien. Wat mij elke dag motiveert is om te bedenken hoe ons werk nog beter kan. En het dan te doen!

 • Managing partner

  Martin Vermeule

  Als geboren Rotterdammer ben ik een gedreven en avontuurlijk ‘mensen mens’, gepassioneerd door het vereenvoudigen van complexiteit voor klanten en medewerkers.

 • Partner, accountmanager

  Lynn Molendijk

  Opgegroeid in een ondernemersgezin heb ik bergen zien verzetten. Nu ik zelf onderneem is dat niet veel anders: het is een berg werk…maar ik zou niet anders willen!