Skip to content

Wat we doen

Dit is wat we doen

Wieck Molendijk consultants is gespecialiseerd in strategisch ICT advies voor woningcorporaties en helpt optimale groei te realiseren door de volledige potentie van ICT te benutten. Vanuit onze ervaring en expertise zijn wij de partner bij diverse vraagstukken. Onze ambitie is om jou meer controle over je ICT-omgeving te geven zodat jij betere resultaten behaald. Resultaten die op één lijn staan met jouw organisatiedoelstellingen en bijdragen aan een duurzaam rendement.

Controle

Ons doel is om ICT voor jou te laten werken. Waarom? Informatietechnologie wordt slimmer en doelmatiger. Bedrijfsprocessen en de samenwerking tussen woningcorporaties en hun klanten worden constant dichter bij elkaar gebracht. Uit de praktijk blijkt echter dat de juiste koers vinden en het slim inzetten van ICT en de onderlinge samenwerking tussen leveranciers nog lang niet altijd zo eenvoudig loopt. Dit heeft invloed op de effectiviteit van de organisatie, hun medewerkers en de klanten. Wij helpen om de volledige potentie van ICT te benutten en optimale groei te realiseren. Dat geeft ons voldoening en daar stappen we graag ons bed voor uit.

In beweging

Met ruim 11 jaar ervaring helpen wij woningcorporaties met diverse ICT vraagstukken. Wij brengen organisaties in beweging en streven daarbij naar een duurzaam resultaat. Wij geloven dat je terug naar de essentie moet gaan om betere resultaten te behalen. In onze dienstverlening maken we samen een analyse, verbinden we de vraagstukken en brengen problemen terug tot de kern. Wij helpen je om vanuit de essentie ICT aan je organisatie te verbinden. Wij kijken hierbij naar verschillende factoren waaronder: de organisatie, medewerkers, klanten, leveranciers, partners en middelen. Met ons windrichtingsmodel creëren we overzicht in complexe situaties en helpen organisaties hun doelstellingen te bereiken door succesvolle projecten af te ronden.

Onze diensten

  • Strategisch advies
  • Selecties en implementaties
  • Communities
  • Procesoptimalisaties
  • I&A positionering en beleid
  • Migraties & reorganisaties
  • Scan IT succesfactoren
  • Klantstrategiescan

Zijn jullie toe aan een frisse wind?