Skip to content

Maak kennis met het AI kompas

Maak kennis met ons AI Kompas, alles wat je nodig hebt om je corporatie voor te bereiden op de komende AI revolutie. Het AI Kompas is ontwikkeld op basis van inzichten van wereldwijde topexperts uit diverse sectoren.

We zetten een intern AI expertise team op en we delen de laatste AI use cases voor corporaties met je. Zo maak je meteen een vliegende start.

Meerdere corporaties zijn al gestart met het AI Kompas!

De groep stuiterde van energie! Ons werk gaat erg veranderen door de inzet van AI. Daar kunnen we maar beter goed op voorbereid zijn.

Suzan Knipp, Manager Strategie, Vastgoedsturing & Communicatie Woonforte

Verken hoe AI jouw organisatie kan versterken en vernieuwen. Leer hoe je jouw organisatie voorbereid op de aanstaande golf van AI-technologieën en ontdek hoe je een bekwaam AI-expertteam opzet.

Ontrafel de kansen die AI biedt en ga hands-on met praktische inzichten aan de slag om processen te optimaliseren en bedrijfsdoelen te versterken. We behandelen niet alleen de voordelen, maar bespreken ook de potentiële gevaren van AI.

Deze interactieve aanpak zorgt ervoor dat jouw team actief betrokken is bij het leren en toepassen van AI-concepten. Sta klaar voor de AI-revolutie! Neem nu contact op om jouw sessie te plannen.