Skip to content
Over Wieck Molendijk Consultants

Samen overwinnen we complexiteit, zetten organisaties in beweging en maken duurzaam impact. Maak kennis met onze mensen.

Een hecht team van professionals

Bij Wieck Molendijk Consultants vormen we een veelzijdig team, gedreven door individueel talent en een cultuur van persoonlijke groei. Onze kracht? Het delen van unieke expertise en ervaringen.

Collega’s zijn meer dan teamleden; ze zijn mede-avonturiers op een gezamenlijke reis van persoonlijke en professionele groei.

10 jaar oud, maar ruim 25 jaar in de maak

Onze oprichters hebben het ondernemen van huis uit meegekregen. We wisten dus al als geen ander hoe belangrijk tradities, waarden en een persoonlijke band het verschil maken.

Tien jaar geleden begon Wieck Molendijk Consultants in Rotterdam maar het idee was al 25 jaar oud. En al waren we toen met een handvol mensen, de ambitie was er niet minder om!

In de afgelopen 10 jaar hebben we veel zien veranderen. En dat inspireert ons om te blijven innoveren om zo mensen verder te helpen.

Dit is ons team

Een groep unieke persoonlijkheden, met een gedeelde passie.

Bij Wieck Molendijk consultants verlaten we de gebaande paden voor innovatieve oplossingen. Dat kan alleen met de juiste mensen. We zijn een team van unieke individuen met diverse achtergronden, maar een gedeelde passie: jouw uitdagingen eenvoudig en uitvoerbaar maken.

Onze vacatures

Word de beste versie van jezelf bij Wieck Molendijk Consultants.

  • Als Projectmanager digitale expeditie, parttime of fulltime met hybride werken, leid je klanten in hun digitale transformatie. Stuur complexe projecten aan, inspireer teams en realiseer resultaatgerichte projecten. Geniet van groeimogelijkheden binnen een zelfgroeiende organisatie.

  • Als Business ICT consultant, parttime of fulltime met hybride werken, ben jij de strategische partner die klanten begeleidt in hun digitale transformatie. Leid projecten, ontwikkel strategieën en implementeer oplossingen voor diverse sectoren. Ontdek groeimogelijkheden binnen een zelfgroeiende organisatie.

  • Als AI coach, parttime of fulltime met hybride werken, leid je klanten in het effectief implementeren en benutten van AI-technologieën. Met een focus op sociale vaardigheden en diepgaande AI-kennis, begeleid je complexe digitale transformaties voor diverse sectoren.