Skip to content
Diensten, oplossingen en thema's

De digitale expeditie is een beproefde aanpak die woningcorporaties regie geeft op hun digitale transitie.

Mensen worden enthousiast van verhalen, niet van implementaties. De digitale expeditie helpt daarom met de volgende kernvragen:

 • Hoe bepaal ik mijn hogere doel, de stip óver de horizon?
 • Hoe neem ik mijn mensen op een goede manier mee in deze transitie? 
 • Hoe gids ik mijn organisatie daarnaartoe?

Nadat we het gezamenlijke doel hebben bepaald creëren we samen een verhaallijn die we gebruiken tijdens het traject. Door middel van werksessies en met behulp van de laatste A.I. tools zorgen we voor sterk betrokken en verbonden medewerkers. 

Gedurende de expeditie, willen we dat onze klanten professionele regie ervaren tijdens de uitvoering. Dat directie en management de rust en het vertrouwen hebben om noodzakelijke beslissingen te nemen. Dat I&A medewerkers en de mensen op de werkvloer zich verbonden voelen met het eindresultaat.

Zodat ze hun digitale transformatie met succes kunnen realiseren, en kunnen focussen op het realiseren van hun organisatiedoelen en hun maatschappelijke opdracht. Dit garandeert de gewenste business impact en het bereidt de organisatie voor op de toekomst.

Stip over de horizon

Door jouw uitdagingen simpel te maken ontstaat er een gemeenschappelijk vertrekpunt en ambitie dat iedereen aanspreekt, en de route om daar te komen.

Mensen eerst

We maken samen een inspirerende verhaallijn voor je expeditie. Als we voelen dat iedereen aan boord en digitaal fit is gaan we verder aan de slag.

Voorbereiding

Met onze top10 voorbereidingen ruimen we de belangrijkste risico’s uit de weg en sta je fit en voorbereid aan de startlijn.

Actie!

In de uitvoering van de expeditie gidsen we de organisatie naar de stip óver de horizon. Tijdens elke stap weet je exact waar je staat en wat er nog op je af gaat komen.

Business impact

Samen zorgen we niet alleen voor een geslaagde finish, maar ook voor een blijvende impact binnen jouw organisatie. Je weet waar je staat en wat de opbrengst van een volgende digitale expeditie zou moeten zijn.

Hoe kunnen we jou helpen?

Onze kennis van de sector is onmisbaar bij het ontwikkelen van duurzaam inzetbare producten.

Thema’s die bij iedere corporatie een rol spelen zijn ons uitgangspunt. Inzichten en ervaringen die wij opdoen worden door ons continue vertaald naar effectieve oplossingen. Wij kennen de sector goed. En dat vertaalt zich in optimale dienstverlening!

Niet elk project vraagt om een grootse aanpak. Soms is het beter om klein te starten en zo ervaring op te doen. Zit het tegen, gebruik dan wat je geleerd hebt voor je volgende stap. Is de uitkomst positief? Schaal dan samen met ons snel op! Zo boek je op overzichtelijke termijn heel mooie resultaten.

 • Artificial Intelligence
  Kunstmatige intelligentie

  Artificial Intelligence

  Je medewerkers realiseren het zich misschien nog niet, maar ook zij gebruiken straks kunstmatige intelligentie. Bereid ze maximaal voor op deze revolutie met het AI Kompas.

  Lees meer →

 • Digitaal fit
  Digitale fitheid

  Digitaal fit

  De slagingskans van digitale transformaties is voor 80% afhankelijk van mensen. Wij zorgen voor betrokken, zelfredzame medewerkers door digitale fitheid.

  Lees meer →

 • Data-management
  Data & informatie

  Data-management

  Data helpt organisaties slimmer te worden. Wij helpen je met een aanpak waarin organisatie en technieken aan doelen verbonden worden.

  Lees meer →

 • Duurzaam Veilig
  Privacy & security

  Duurzaam Veilig

  Er staat veel op het spel als het gaat om de bescherming van klantgegevens. Wij helpen je bij de transitie van beleid naar gedrag en het voeren van de nodige regie.

  Lees meer →

 • Cloud & systemen
  Systemen & cloud

  Cloud & systemen

  Verbeter de vindbaarheid van informatie. stimuleer samenwerking en creëer zo de voorwaarden voor een innovatieve en toekomstbestendige organisatie.

  Lees meer →

 • Visie & strategie
  Visie en roadmap

  Visie & strategie

  Het ontwikkelkompas helpt je om je ambities te concretiseren en te vertalen naar een roadmap. Dit stelt je in staat om concreet te starten met het realiseren van je ambitie.

  Lees meer →