Skip to content

Vragenvuur met Rozemarijn en Tim!

Sinds september hebben wij twee nieuwe en leuke collega’s, namelijk Rozemarijn Kriekaart (verder Roos genoemd) en Tim Sluijter. Beiden staan ze nog volop in hun studentenleven en dat brengt een frisse wind en leven in onze brouwerij! Om Roos en Tim op passende wijze te introduceren hebben zij elkaar dilemma’s voorgelegd in de video hieronder. Daarnaast hebben wij Roos en Tim een drietal vragen gesteld die ze in deze blog beantwoorden.

Wie zijn Roos en Tim?

“Ik ben Rozemarijn Kriekaart, ik ben 21 jaar en ik studeer Communicatie aan Hogeschool Rotterdam. Op dit moment zit ik in mijn derde studiejaar, dus dat betekent stage lopen. Ik heb nu mijn eerste maand stage bij Wieck Molendijk consultants gelopen en dat bevalt enorm goed. Ik kan hier mega veel leren en ik voel me al helemaal thuis, dus beter kan niet! Verder kan je mij vinden in de sportschool, ergens op een terrasje met vrienden of shoppend in de KoopGoot.”

“Ik ben Tim Sluijter, communicatiestudent, freelance videomaker en sinds kort parttime werkzaam bij Wieck Molendijk consultants als Marketing- en communicatiemedewerker. Na mijn opleiding tot AV specialist aan het Grafisch Lyceum ben ik communicatie gaan studeren om de verdieping op te zoeken en te leren hoe ik mijn beeldvaardigheden strategisch kan inzetten. Werken bij Wieck Molendijk consultants biedt mij dan ook de perfecte mogelijkheid om dit in de praktijk toe te passen.”

Waar ligt je passie?

Rozemarijn: “Mijn passie heeft te maken met eten. Ik hou er heel erg van lekker eten, thuis of buiten de deur. Ook vind ik het leuk om nieuwe dingen te proberen en daar eventueel mijn eigen draai aan te geven als ik thuis kook. Zelf kokerellen gebeurt dus ook met enige regelmaat. Het leukste daaraan vind ik wanneer iedereen aan tafel zit te genieten van mijn recept. Eén van mijn lekkerste recepten is een risotto met onder andere prei en kaas.”

Tim: “Creativiteit is mijn grootste passie, ik haal er veel voldoening uit om iets te maken waar nog niets is. Mijn majorbegeleider van school vond dit overigens een super-zweverige-kunstacademie-geitenwollensokken-uitleg, maar zo sta ik er toch écht in. Gelukkig heb ik vanuit huis ook een goeie dosis Rotterdamse nuchterheid meegekregen om de creativiteit uit te balanceren.”

Waar ben je over 3 jaar?

Rozemarijn: “Een hele moeilijke vraag. Over 3 jaar ben ik natuurlijk al afgestudeerd en dan zal ik ergens werkzaam zijn binnen de communicatie wereld. Voorheen zag ik mezelf in een hele commerciële wereld, maar nu ik bij Wieck Molendijk consultant werk verandert dat beeld. Ik merk dat we echt een verschil maken voor organisaties die wij adviseren. Ik laat mezelf gewoon verassen met wat er op mijn pad komt!”

Tim: “Over drie jaar ben ik hopelijk miljonair en met vervroegd pensioen door mijn bijdrage aan een geniaal marketingidee. Als dit nou niet lukt zou ik graag bij een groot reclamebureau werken en een hypotheek afbetalen als een normaal persoon.”

Twee verschillende types die elkaar mooi aanvullen tijdens het werken. Wij zijn super blij met deze aanwinsten en we hopen samen nog veel aan onze marketing- en communicatiestrategie met elkaar te werken!

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn!

Team

Tim Sluijter

Content marketeer

Rozemarijn Kriekaart

Marketing & media expert