Skip to content

Vragenvuur met Lynn!

Naar aanleiding van het vragenvuur willen we meer weten over Lynn Molendijk. Lynn is mede-eigenaar van Wieck Molendijk consultants, hierbij focust zij zich op de kwaliteit van de expedities, de klantrelaties en marketing. Samen met haar man, Danny Molendijk, runnen zij sinds de oprichting het bedrijf. Hoe is dat eigenlijk om samen te werken met je partner?

Daar vertelt Lynn het volgende over: “eigenlijk is het heel logisch. Wij delen eenzelfde passie en dat is onze klanten oprecht verder willen helpen. Danny vanuit de inhoud en ik vanuit mijn persoonlijke benadering waarbij ik de verbinding leg tussen de behoefte van de klant, de (markt)ontwikkelingen in de gaten houdt en kijk waar deze aansluit op onze expertise”. Beiden zijn ze kritisch en hierdoor houden zij elkaar scherp. Dat is wat je volgens Lynn kan verwachten van een businesspartner en wat je nodig hebt om te groeien. Lynn vertelt verder: “Ik vind het mooi om deze groei samen door te maken en elkaar hierin te stimuleren, ook als het scherp en kritisch wordt. Dit vergt wel dat je het man-vrouw zijn durft te scheiden van de zakelijke relatie”.

Lynn en Danny zijn transparant en dat is de basis voor elke relatie. Daarom vinden klanten het juist prettig om met hen samen te werken: door de directheid, expertise en de korte lijnen. Mensen doen graag zaken met diegenen waar het mee klikt en hen versterkt.

“Wat wij belangrijk vinden is om de behoefte van de klant echt goed te begrijpen en de behoefte te vertalen naar de waarde die Wieck Molendijk consultants kan leveren”.

Dit is een grote kracht van Lynn. Net zoals haar oog voor (cruciale) details, positief-kritische feedback en het verbinden van diverse stakeholders.

Dit zal bijdragen aan de groei van Wieck Molendijk consultants. Want waar zal Wieck over vijf jaar staan? Daar heeft Lynn een mooi antwoord op “Dan bestaat Wieck Molendijk consultants uit een team van 10-15 gedreven personen die als kennispartner en experts onze klanten optimaal ondersteunen bij hun digitale expedities en de partners van onze klanten met elkaar verbinden. Wij zorgen voor een passende expeditie roadmap en verbinden de partners van onze klanten met elkaar om samen tot het gewenste resultaat te komen. Daarnaast zijn we dé plek waar talent alle vrijheid krijgt om, binnen de kaders van onze 5 kernwaarden, aan hun eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling te werken”.

“Wij zoeken bewust naar een verschuiving van de ‘80/20 regel’”

Het aankomende jaar zullen ze daarom gaan werken aan de verdere standaardisatie van de Digitale Expeditie Programma’s waardoor zij hun klanten nog beter kunnen helpen bij de onboarding van haar organisatie en meer tijd over houden om échte waarde toe te voegen. “Wij zoeken bewust naar een verschuiving van de ‘80/20 regel’ zodat we meer tijd aan de organisatie, haar medewerkers en de stakeholders kunnen besteden die juist de cruciale succesfactor vormen. Wij willen relevante waarde toevoegen en onderscheidend zijn. We geloven dat dit de enige twee zaken zijn die er echt toe doen voor het succes van onze klanten en dat van onszelf. Daar blijven we altijd naar streven” voegt hier Lynn nog aan toe.

Team

Lynn Molendijk

Partner, accountmanager