Skip to content

Hoe maak jij je ICT ambities werkelijkheid?

ICT ambities

Op het CorporatiePlein vertelt Wieck Molendijk consultants hoe jij je ICT ambities werkelijkheid maakt! Voor het eerst in de geschiedenis vindt het CorporatiePlein op 24-09 als online evenement plaats. Wat mag je van Wieck Molendijk consultants verwachten?  CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met consultant Cosmas Broek van Wieck Molendijk consultants.

ICT-ambities werkelijkheid maken staat de 24ste centraal bij Wieck Molendijk consultants, begint Cosmas. “Veel corporaties hebben duidelijke doelstellingen maar lopen in de uitvoer tegen verschillende knelpunten aan. Wij willen onze kennis en ervaring delen zodat corporaties hun organisatie- en klantdoelstellingen kunnen realiseren. Wij zorgen dat het goed komt, wij brengen je structuur, stabiliteit, succes en de juiste energie.”

ICT ambities

Partnership

“Wij zorgen voor een klik tussen ICT en de organisatie, maar vooral ook met ons. We willen samenwerken met de organisatie en sparren over de juiste oplossing. Een goede samenwerking leidt tot succes. Onze klanten worden onderdeel van onze klant-community en je leert hoe collega-corporaties dezelfde vraagstukken hebben aangepakt. Wieck Molendijk is dagelijks samen met haar klanten bezig om vragen te beantwoorden als: heb ik een nieuw ERP-systeem nodig? Hoe organiseer ik datamanagement? Hoe vereenvoudig ik mijn architectuur? Hoe maak in de stap naar de cloud? En hoe zorg ik dat mijn ICT-systemen de organisatie beter ondersteunen? Voor al dit soort vragen hebben wij een passende aanpak.”

“Een goede samenwerking leidt tot succes”

Onbetwistbare ICT-wetten

Tijdens de beurs staan er consultants klaar om vragen van bezoekers te beantwoorden. Cosmas: “Ons team bestaat uit deskundige en ervaren consultants van wie het merendeel zelf ook bij corporaties heeft gewerkt. Wij helpen jou met onder andere strategisch ICT-advies, selecties, implementaties en procesoptimalisaties. Wil je daarnaast meer info over hoe grote en complexe ICT-vraagstukken aangepakt kunnen worden door kleine ICT-afdelingen? Kom dan zeker naar onze kennissessie ‘De 7 onbetwistbare wetten voor kleine ICT-afdelingen met grote verantwoordelijkheden. Wij geven concrete antwoorden en tips die je direct toe kunt passen.”