Skip to content

Hogeschool Inholland, AI innovatiemotor van de regio


Wil je weten wat de nieuwste AI use cases zijn? In dit interview bespreken (Mr) Menno Kriekaart (opleidingsmanager Hogeschool Inholland) en Danny Molendijk (oprichter Wieck Molendijk consultants) hoe Inholland de innovatiemotor van de regio gaat worden met behulp van AI.

๐€๐ˆ ๐ข๐ง๐ง๐จ๐ฏ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐๐จ๐จ๐ซ ๐š๐œ๐ญ๐ข๐ž

Hogeschool Inholland en Wieck Molendijk consultants delen de visie dat AI innovatie wordt gecreรซerd door aan de slag te gaan en direct resultaten te boeken. De komende tijd worden drie AI oplossingen geleverd die de onderwijswereld stappen vooruit brengen:

  • Nakijk-bot: lastenverlichting voor docenten met een AI oplossing die verschillende soorten opgeleverd werk automatisch nakijkt;
  • Leerlijn docenten: verschillende groepen docenten doorlopen een uitgebreide leerlijn AI zodat zij zelfstandig hun lessen kunnen verbeteren en nieuwe AI innovaties direct toe kunnen passen.
  • Doorstroom-app: betere doorstroming van studenten door alle relevante informatie met een klik (of voice command) beschikbaar te maken.

๐Š๐ž๐ง๐ง๐ข๐ฌ ๐๐ž๐ฅ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ข๐ž๐ง


Een van de belangrijkste kernwaarden van Wieck Molendijk consultants is โ€˜Samen Groeienโ€™. Door nieuwe inzichten te delen met andere organisaties leren we van elkaar en werken we samen om de wereld van onderwijs (en ook andere sectoren) sneller en slimmer met AI te maken.

Wil je meer weten? Bel ons op 010 โ€“ 3076329 of mail naar koffie@wieckmolendijk.nl