Skip to content

Het debuut van Cor®

Tijdens een ochtendsessie heeft Henk Korevaar ervaren waar Cor® allemaal toe in staat is. Zo heeft Henk een uitgebreid en fictief IB beleidsplan laten analyseren en gevraagd in hoeverre dit voldoet aan de BIC. Bovendien heeft Henk enkele uitdagende vragen bedacht om Cor® op de proef te stellen. Benieuwd naar hoe Cor® hiermee omgaat? Bekijk snel het filmpje.

Ontwikkeling Cor®

Cor® is de AI bot voor de corporatiesector en kan worden ingezet als chatbot op je website, interne kennisbank, of als inhoudsexpert (bijvoorbeeld voor de AVG of de BIC). De mogelijkheden van Cor® worden elke maand uitgebreid. Binnenkort delen we meer informatie over de nieuwe functionaliteiten.

Inzet in jouw organisatie

Ben je nieuwsgierig naar wat Cor® of één van onze andere AI diensten voor jouw organisatie kan betekenen? Maak dan direct een afspraak. Ook voor een activerende sessie of opleiding kun je bij ons terecht. Of overweeg eens een AI Kompas traject. Binnen 1 maand is je eigen AI expertiseteam opgericht, en maak je al gebruik van je eerste, zelfontwikkelde AI use case.

AI security

Ook privacy en security krijgen met AI een nieuwe dimensie. Begin je met AI en vraag je je af of dat wel volgens de regels gaat? Of heb je behoefte aan een AI spelregel workshop? Neem dan contact op met Privacy Specialist BV, onze zusterorganisatie die zich hard maakt voor een duurzaam veilige maatschappij.