Skip to content

Hebben jullie voor Dynamics Empire Online gekozen?

Woningcorporaties stappen over naar cloud oplossingen. Is jullie keuze op Dynamics Empire Online gevallen of stappen jullie over van de On-Premise oplossing naar Dynamics Empire Online? Wij zien dat een cloudtransitie een grote impact heeft op de organisatie, architectuur, de mensen en het beheer. Wieck Molendijk consultants helpt jou bij een goede voorbereiding en succesvolle implementatie. Hoe pakken wij dit aan?

Projectbegeleiding Dynamics Empire Online brengt zekerheid

Wij kijken naar de hele organisatie: zijn jullie er klaar voor? Wat hebben jullie nodig om deze stap te maken? Met ons cloudstrategie 10 stappenplan:

  • Creëeren we overzicht in jouw situatie
  • Krijg je zicht op de stappen en de complexiteit (proces en techniek)
  • Bereid je je goed voor op de ideale cloudtransitie voor jouw organisatie

Partnership cegeka-dsa

Centraal in onze aanpak staat ‘partnership’. Wij richten ons op het versterken van het partnership tussen woningcorporaties en hun leveranciers. Samen met de woningcorporatie en cegeka-dsa hebben we alle drie tenslotte hetzelfde doel voor ogen: een succesvolle implementatie. Wij geloven in ons motto:

‘Samenwerking is je belangrijkste ICT-middel’

Daarnaast is energie onmisbaar. Om de energie in het project hoog te houden zetten wij de juiste digitale middelen in. Denk hierbij aan online sessies, games, webinars en vlogs. Met onze roadmap ontzorgen wij gedurende de hele periode, van voorbereiding tot de nazorg, bij de implementatie.

Testplan Dynamics Empire Online

Eenduidig, snel en compleet testen. Daar houden wij van! Met ons testplan en scripts maakt jouw organisatie een vliegende start met Dynamics Empire Online:

  • Datakwaliteit op orde
  • Processen gestroomlijnd
  • De inrichting tot in de details ingericht

Met onze aanpak kan jouw organisatie ongeremd verder groeien en doorontwikkelen met cegeka-dsa!

Wil je meer informatie?

Bel ons: 010-3076329. Wij zijn benieuwd naar je vraag!