Skip to content

Artificial Intelligence

Wat is het?

Hoeveel mensen in je organisatie maken gebruik van AI? Waarschijnlijk meer dan je denkt. Het komende jaar worden er steeds meer middelen aangeboden aan je medewerkers. De markt ontwikkelt zich razendsnel, en ook je Microsoft omgeving wordt in hoog tempo voorzien van indrukwekkende AI oplossingen. Als organisatie heb je een aantal keuzes om hiermee om te gaan. Wij adviseren om de organisatie hier maximaal op voor te bereiden. We helpen je graag om dat op te zetten.

Hoe pakken we dit aan?

Het AI Kompas biedt alles wat je nodig hebt om je organisatie voor te bereiden. Het Kompas bestaat uit verschillende onderdelen die in de vorm van werksessies worden uitgewerkt: Talent & vaardigheden, AI expertise team, Spelregels en Use cases. Dit zorgt ervoor dat je meteen aan de slag gaat met en de organisatie maximaal betrokken is.

Daarnaast helpen we je ook om de belangrijkste randvoorwaarden op te zetten: datahuishouding geschikt voor AI, change management, stakeholders en infrastructuur.

Wat levert het op?

Binnen twee weken zie je al de eerste resultaten. Wil je eerst een inspiratiesessie om te zien wat AI allemaal voor een corporatie kan betekenen? Neem contact met ons op en plan de sessie meteen in.

Relevante cases binnen dit thema

AI workshops: A+ en jong Parteon

 Wieck Molendijk Consultants heeft meerdere AI workshops verzorgd, onder andere bij A+ en Jong Parteon. Michel du Chatinier is dagvoorzitter geweest bij de uitgebreide AI sessie voor samenwerkingsverband A+ en deelt zijn ervaringen over de workshops en het werken met het AI Kompas van Wieck Molendijk Consultants. Lees meer → “AI workshops: A+ en jong Parteon”