Skip to content

Cloud & systemen

Wat is het?

Creëer een gebruiksvriendelijk ICT landschap voor je medewerkers. Of het nu een selectie en implementatie van een ERP systeem is, of een volledige herinrichting van je ICT landschap, met onze aanpak heb je snel resultaat en doe je dit samen met de medewerkers.

Hoe pakken we dat aan?

Het nieuwe ICT landschap start met jouw ambitie en het inzicht in je huidige landschap. Met onze uitgebreide kennis over selectietrajecten, implementaties, Cloudtransities en migraties helpen we je om de juiste beslissingen te nemen en om hier naartoe te werken. Dit doen we aan de hand van bewezen uitgangspunten zodat je op een makkelijke manier de juiste beslissingen kunt nemen.

Wat levert het op?

Hierdoor kan de organisatie sneller de juiste informatie vinden, wordt de samenwerking tussen medewerkers leuker gemaakt en kunnen innovaties beter doorgevoerd worden. Het nieuwe ICT landschap is ingericht voor de toekomst.

Relevante cases binnen dit thema

Migratie Empire

Voordat Bazalt Wonen begint aan een ingrijpende migratie naar Empire wordt eerst een visie en roadmap voor de komende jaren vastgesteld. Op deze manier zijn niet alleen de belangrijkste doelstellingen in kaart, maar weet Bazalt Wonen ook waar zij nu staan en wat hen de komende periode te doen staat. Lees meer → “Migratie Empire”

Migratie Tobias365

Eind 2023 ondernam Arcade een grote stap naar efficiëntie en innovatie met de livegang van Tobias 365. De samenwerking met Wieck Molendijk Consultants bleek van onschatbare waarde. Lees meer → “Migratie Tobias365”