Skip to content

Digitaal fit

Wat is het?

Digitale fitheid zorgt voor meer betrokkenheid en vooruitgang. De slagingskans van digitale transformaties ligt voor 80% bij de mensen. Het motiveren van de organisatie en de medewerkers is cruciaal. Digitale fitheid van de medewerkers is een enorme boost voor het werkplezier en de betrokkenheid. Een digitaal fitte medewerker is zelfredzamer en ervaart minder problemen. Dit gaat de huurder ook merken.

Hoe pakken we dat aan?

We starten met een nulmeting digitale fitheid en bepalen gezamenlijk het leerdoel. De medewerkers geven tijdens de sessies zelf aan waar zij behoefte aan hebben. Samen met de organisatie ontwerpen we verschillende sessies. Wij nemen de basiselementen mee, de medewerkers geven aan wat hen aanspreekt. Samen komen we tot de ideale mix.

Wat levert het op?

Naast de digitale fitheid van de medewerkers brengen we ook de optimalisatie van de digitale werkplek in kaart. Een slimmere digitale werkplek helpt de medewerkers enorm. Dit geeft de organisatie een duidelijk overzicht van mogelijke verbeterpunten waar we direct mee aan de slag gaan.

Relevante cases binnen dit thema

Na een volledig digitaal selectie en implementatietraject is De Woningraat live met Embrace!

Toen begin 2020 de coronacrisis uitbrak stond de Woningraat op het punt om haar klantcontactomgeving te selecteren. Wij zorgden dat het traject ondanks de beperkingen door kon gaan en op tijd geleverd werd. Lees meer → “Na een volledig digitaal selectie en implementatietraject is De Woningraat live met Embrace!”

Sessie digitale fitheid: teamontwikkeling en verbinding

Op 23 aug 2023 heeft een inspiratiesessie plaatsgevonden met 20 collega’s van de afdeling I&A van Parteon. Tijdens de uitgebreide sessie in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam hebben de medewerkers van Parteon gewerkt aan hun digitale fitheid en aan de verbinding met elkaar. Lees meer → “Sessie digitale fitheid: teamontwikkeling en verbinding”