Skip to content

AI workshops: A+ en jong Parteon

 Wieck Molendijk Consultants heeft meerdere AI workshops verzorgd, onder andere bij A+ en Jong Parteon. Michel du Chatinier is dagvoorzitter geweest bij de uitgebreide AI sessie voor samenwerkingsverband A+ en deelt zijn ervaringen over de workshops en het werken met het AI Kompas van Wieck Molendijk Consultants.
 

Ik gun iedereen een vleugje AI Kompas van WMC

Michel du Chatinier, MT-lid Financiën en bedrijfsondersteuning Parteon

Tijdens de workshop is AI vanuit diverse invalshoeken benaderd. Vanuit de technische kant, de kunstmatige wereld die nog niet bestaat en vanuit de vraag wat AI nu voor ons kan betekenen. De oefeningen die WMC bood (‘wat betekent dit voor ons’) waren heel waardevol. Het AI kompas van WMC biedt de juiste middelen om AI direct toe te passen in je organisatie. En daar heb je elkaar voor nodig.

Wieck Molendijk Consultants maakt het verschil door visies en ook oplossingen te implementeren. Ze hebben de visie, techniek en de mensen.

Presentatie RVC en auditcommissie

Wieck Molendijk Consultants heeft ook ondersteunt in het opstellen van een presentatie aan de RvC en auditcommissie. Het doel was om het belang van AI onder de aandacht te brengen en hoe dit wezenlijk impact kan maken in de bedrijfsprocessen van Parteon.  

Dit was een groot succes. De Toezichthouder heeft ook inzicht gekregen in wat AI betekent voor het contact met huurders (en tussen Parteon en de RvC).  

  

Gerelateerde Diensten

  • Artificial Intelligence →

    Je medewerkers realiseren het zich misschien nog niet, maar ook zij gebruiken straks kunstmatige intelligentie. Bereid ze maximaal voor op deze revolutie met het AI Kompas.