Skip to content

Van losse projecten naar samenhang, visie en strategie

Veluwonen stond voor de uitdaging om een heldere informatievisie op te stellen dat hen een langetermijn perspectief op haar digitaliseringsambitie bood. Voorheen werden ICT-projecten voornamelijk los uitgevoerd waarbij de visie, ambitie en onderlinge samenhang tussen projecten werd gemist. Lees meer → “Van losse projecten naar samenhang, visie en strategie”

Hernieuwde regie op privacy en security

Met het uitbesteden van de kantoorautomatisering zijn veel organisaties afhankelijk geworden van haar leveranciers. GoedeStede heeft hierom bewust voor een professionaliseringsslag gekozen waarin haar regierol en het bijspijkeren van kennis op het gebied van privacy en informatiebeveiliging centraal stond. Lees meer → “Hernieuwde regie op privacy en security”

AI workshops: A+ en jong Parteon

 Wieck Molendijk Consultants heeft meerdere AI workshops verzorgd, onder andere bij A+ en Jong Parteon. Michel du Chatinier is dagvoorzitter geweest bij de uitgebreide AI sessie voor samenwerkingsverband A+ en deelt zijn ervaringen over de workshops en het werken met het AI Kompas van Wieck Molendijk Consultants. Lees meer → “AI workshops: A+ en jong Parteon”

Sessie digitale fitheid: teamontwikkeling en verbinding

Op 23 aug 2023 heeft een inspiratiesessie plaatsgevonden met 20 collega’s van de afdeling I&A van Parteon. Tijdens de uitgebreide sessie in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam hebben de medewerkers van Parteon gewerkt aan hun digitale fitheid en aan de verbinding met elkaar. Lees meer → “Sessie digitale fitheid: teamontwikkeling en verbinding”

Migratie Tobias365

Eind 2023 ondernam Arcade een grote stap naar efficiëntie en innovatie met de livegang van Tobias 365. De samenwerking met Wieck Molendijk Consultants bleek van onschatbare waarde. Lees meer → “Migratie Tobias365”